Enviado por tedi el Mar, 05/09/2017 - 09:48

Casal MULTIESPORT “Aventura Pirata”

Vols que els teus fills i filles visquin en primera persona una autèntica Aventura Pirata ??? i que a més a més tinguin unes setmanes carregades de diferents esports, competicions, jocs, gimcanes i tallers? Si és així.... aquest és el teu Casal!  CASAL MULTIESPORT del Col·legi Gavà Mar!
 
El nostre equip pedagògic ha dissenyat un centre d’interès adaptat a cada franja d’edat:
 
Els cursos de P3, P4 i P5 ajudaran a en TIM a saber què necessita per endinsar-se al mar, aconseguiran el carnet de tripulant i junts intentaran trobar el tresor.  
 
Els cursos de 1r, 2n i 3r hauran de demostrar-li a en BARBAROJA que son uns bons pirates, l’ajudaran a construir un vaixell, hauran de trobar el mapa del tresor i junts creuar una illa habitada per diferents tribus i recuperar el tresor.    
 
Els cursos de 4rt, 5è i 6è coneixeran a en John Row, pirata conegut en tots els oceans, amb ell viuran nombroses aventures en busca del tresor i hauran d’aconseguir guanyar a la tripulació del Barbanegra.    
 
SORTIDES: Cada setmana hi haurà una sortida diferent....
 
I a més a més.... Farem una JORNADA ESPORTIVA INTERCASALS on coneixeran i jugaran amb altres nens i nenes de la seva edat!

 

MORNING ACTIVITY CLUB

Aquest estiu vine a gaudir de l’aprenentatge de l’anglès amb nosaltres cada mati de 9h a 13h – et donaràs compte que s’aprèn molt més ràpid quan s’està passant-ho bé!  Amb un programa especialment dissenyat per el nostre equip pedagògic, els nens i nenes practicaran l’anglès en un entorn relaxat i divertit a través d’activitats creatives, de lleure i un ‘boost class’ diari per introduir llenguatge nou. Els nens i nenes es dividiran en grups reduïts segons l’edat i els que es quedin fins les 17h, s’ajuntaran amb els seus companys del Casal de Multiesport per dinar i terminar el dia de forma activa! ACTIVITATS Daily Boost Class – durant 30’ cada dia, els nostres professors presentaran un element de llenguatge nou de forma dinàmica i comunicativa. A través d’imatges, cançons, accions i jocs els nens assimilaran i aprendran aquest llenguatge ràpidament i el practicaran al llarg de la setmana.  

Excercise Your English – Activitats de lleure i esportives.
 Beach Games – Aprofitem-nos de l’entorn espectacular de l’escola i juguem a la platja!
 Activitats Creatives – la creativitat és expressió - farem manualitats per escoltar i seguir instruccions, afegirem el nostre toc personal i parlarem, crearem objectes per utilitzar en el nostre teatre, farem presentacions i portarem els nostres treballs a casa.
 Sortides – cada setmana farem una sortida de tot el dia – aquest estiu anirem a ILLA FANTASIA,  JALPI AVENTURA, CANAL OLÍMPIC, CLIMBA’T....

 

Descarregar document pdf informatiu per inscripció